Замість класичних котлет з фаршу на обід можна приготувати котлети по-київськи. Ви дуже легко впораєтесь з такою стравою в домашніх умовах. Начинка всередині буде дуже соковитою, а зверху панірування хрустким. Ідеально подати до картоплі, каші або макаронів.
Ідея приготування соковитої котлети по-київськи для ситного обіду опублікована на сторінці фудблогерки Діани з ніком dianakoshman в Instagram. Додайте також овочевий салат.
Інгредієнти:
- масло
- сіль та спеції
- кріп
- куряче філе
- панірувальні сухарі
- яйця
- борошно
- часник
Спосіб приготування:
1. До масла додати сіль, кріп та, за бажанням, часник.
2. Замотати в харчову плівку та відкласти в холодильник.
3. Тим часом куряче філе поділити вздовж на 2 частини та підсолити.
4. Всередину покласти шматочок масла.
5. Закрутити в рулетик разом з харчовою плівкою та поставити в морозилку на 20 хвилин.
6. Далі обваляти у борошні, яйцях та панірувальних сухарях.
7. Підсмажити у фритюрі або ж у звичайній сковорідці.
8. Перекласти у форму та випікати ще хвилин 20 за температури 180 градусів.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Дієтичні котлети в духовці
- Рисові котлети
- Соковиті рубані котлети з індички