Гарріс та Трамп наступного тижня планують зустрітись з Зеленським, - ЗМІ
Гарріс та Трамп наступного тижня планують зустрітись з Зеленським, - ЗМІ

Гарріс та Трамп наступного тижня планують зустрітись з Зеленським, - ЗМІ

Кандидати в президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп планують зустрітись з українським лідером Володимиром Зеленським, який наступного тижня відвідає США, щоб виступити на засіданні Ради Безпеки ООН щодо війни Росії в його країні. Про це пишуть Bloomberg та Reuters.

Так, співрозмовники Bloomberg  повідомили, що Камала Гарріс планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським у Вашингтоні наступного тижня. Крім того, Зеленський хоче зустрітися з президентом США Джо Байденом у Нью-Йорку на полях тижня Генасамблеї ООН, яка відбудеться з 24 по 30 вересня.

Про можливу зустріч заявив і кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп. Так, у відповідь на запитання журналістів, чи проведе він зустріч із Зеленським, Трамп відповів: "Напевно, так". Жодних подробиць Трамп не повідомив.

Генасамблея ООН відбудеться з 24 по 30 вересня. Виступ президента Зеленського запланований на 25 вересня. Очікується, що у Нью-Йорку пройдуть переговори із партнерами України про російську війну.

  • 18 вересня Зеленський заявив, що Україна повністю підготувала всі пункти та ключові акценти плану перемоги.  
  • Раніше кореспондент Коротко про писав, що рейтинги Камали Гарріс і Дональда Трампа майже однакові, їх штабам потрібно буде напружитися з винахідливістю, щоб випередити конкурента. 
Теги за темою
Володимир Зеленський Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader