Новий сезон з новими зірковими тренерами: ТЕТ готує прем’єру проєкту “Ліга Сміху"
Новий сезон з новими зірковими тренерами: ТЕТ готує прем’єру проєкту “Ліга Сміху"

Новий сезон з новими зірковими тренерами: ТЕТ готує прем’єру проєкту “Ліга Сміху"

Вже восени телеканал ТЕТ знову відкриватиме гумористичні таланти в новому спецсезоні проєкту "Ліга Сміху. Волонтерський десант 4" від студії Drive Production. На глядачів чекають вже улюблені й нові команди, масштабні волонтерські ініціативи, а також оновлений тренерський склад, що здивує кількістю зірок.

У тренерських кріслах "Ліги Сміху. Волонтерський десант 4" дебютують співачка та блогерка Анна Трінчер, ведучий Тімур Мірошниченко, гуморист Юрій Великий, а також співак Антон Вельбой. Усі вони брали участь у театральних конкурсах проєкту як запрошені зірки, чим підкорили серця глядачів, а в новому спецсезоні візьмуть на себе роль наставників. Конкуренцію їм складуть вже досвідчені гравці й судді – актор Ігор Ласточкін та співак Іван Люленов. Чи зможуть тренери-новачки переграти титанів проєкту, стане відомо цієї осені на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ

Однак попри оновлення тренерського складу, головна мета "Ліги Сміху. Волонтерський десант 4" залишається незмінною. Спецпроєкт поєднує гумор з благодійністю – реальною допомогою захисникам і захисницям України. Талановиті команди й відомі артисти щовипуску об’єднуються на одній сцені, щоб зробити спільний внесок у велику волонтерську справу й визначити переможця, який доставить необхідні для військових речі, наприклад, дрони або автівки.

Співведучим незмінного Євгена Кошового в четвертому спецсезоні знову стане Денис Христов. Відомий ведучий і шоумен, який з початком повномасштабного вторгнення присвятив себе волонтерству та евакуації цивільних з найгарячіших прифронтових територій.

Помічайте моменти радості та приводи для усмішок разом з проєктом "Ліга Сміху. Волонтерський десант 4". Прем’єра вже скоро на телеканалі ТЕТ.

Джерело матеріала
loader
loader