Швидкий тест на IQ: знайдіть цифри, які повторюються, щоб дізнатися рівень свого інтелекту
Швидкий тест на IQ: знайдіть цифри, які повторюються, щоб дізнатися рівень свого інтелекту

Швидкий тест на IQ: знайдіть цифри, які повторюються, щоб дізнатися рівень свого інтелекту

Для того, щоб тримати мозок у тонусі та підвищувати рівень своїх розумових здібностей, необхідно регулярно розв'язувати задачі на концентрацію та увагу.

Пропонуємо вам пройти швидкий візуальний тест, який допоможе за кілька секунд перевірити рівень вашого інтелекту. Якщо впораєтесь із завданням, це означатиме, що ваші розумові здібності в нормі. Якщо не встигнете віднайти правильну відповідь, можна скористатися порадами, які допоможуть покращити концентрацію та увагу.

Швидкий тест на IQ

На картинці є дві цифри, які повторюються, їх треба віднайти за 10 секунд. Такі регулярні вправи, як цей швидкий візуальний тест, потрібні не тільки задля розваги. Вони приносять величезну користь для роботи мозку та ментального здоров’я. Адже покращують пам’ять, підвищують концентрацію, розвивають уважність.

Правильна відповідь

Якщо ви не встигли за 10 секунд віднайти цифри, що повторюються, не здавайтеся. Однак, якщо терпіння вас покинуло, то погляньте на картинку внизу, там будуть виділені дві цифри, що повторюються.

Як швидко підвищити рівень інтелекту в дорослому житті

Щоб тримати мозок у тонусі, розвивати свою пам’ять, увагу та концентрацію, можна скористатися цими простими порадами. Які допоможуть вам підвищити рівень свого інтелекту навіть у дорослому житті.

  • Навчіться грати на музичному інструменті. Вчені довели, що музиканти мають в рази кращу пам’ять, ніж ті люди, які не грають на музичних інструментах.
  • Практикуйте вправи для розвитку пам'яті. Є багато ігор і тестів зі словами чи числами, які покращують пам’ять та навички мислення. Наприклад, це можуть бути пазли, кросворди, карткові ігри тощо.
  • Вивчайте іноземну мову. Нові знання активують роботу мозку, він довше залишається молодим.
  • Читайте більше книжок. Читання художньої та науково-популярної літератури розвине ваші аналітичні здібності та творче мислення, також сприятиме активній діяльності мозку.

Ви за характером начальник чи виконавець - дізнайтесь з тесту

Візуальний особистісний тест: виберіть тварину, щоб дізнатися, у чому ваша справжня сила

У цих трьох простих правилах криється 90% вашого щастя: поради китайського філософа

Джерело матеріала
loader
loader