/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fba3aa863461ea090a07ddbb5ef194547.jpg)
У цю картоплю можна закохатися: готуємо за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво у своєму інстаграмі поділився чудовим рецептом картоплі на вогні. Спробуйте втілити його в життя – вам сподобається.
Картопля на вогні
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 картоплини;
– 100 грамів копченої грудинки чи бекону;
– сіль, перець мелений, паприка копчена, часник сухий до смаку.
Дивіться, як приготувати картоплю на вогні: відео
Приготування:
- Грудинку наріжте смужками та шматочками. Приправте сіллю, перцем меленим, паприкою та часником.
- Наріжте картоплю слайсами.
- Наштрикніть картоплю на шампур, чергуючи її з беконом.
- Обгорніть шампур в міцну фольгу.
- Запікайте до готовності картоплі 20 – 45 хвилин у фользі, зважаючи на жар, та 10 хвилин без фольги на відкритому вогні, змастивши олією для рум'яної скоринки.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачний рататуйз кабачків та томатів.

