У цю картоплю можна закохатися: готуємо за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
У цю картоплю можна закохатися: готуємо за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

У цю картоплю можна закохатися: готуємо за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво у своєму інстаграмі поділився чудовим рецептом картоплі на вогні. Спробуйте втілити його в життя – вам сподобається.

Картопля на вогні

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 картоплини;
– 100 грамів копченої грудинки чи бекону;
– сіль, перець мелений, паприка копчена, часник сухий до смаку.

Дивіться, як приготувати картоплю на вогні: відео

Приготування:

  1. Грудинку наріжте смужками та шматочками. Приправте сіллю, перцем меленим, паприкою та часником.
  2. Наріжте картоплю слайсами.
  3. Наштрикніть картоплю на шампур, чергуючи її з беконом.
  4. Обгорніть шампур в міцну фольгу.
  5. Запікайте до готовності картоплі 20 – 45 хвилин у фользі, зважаючи на жар, та 10 хвилин без фольги на відкритому вогні, змастивши олією для рум'яної скоринки.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачний рататуйз кабачків та томатів.

Источник материала
loader
loader