Зеленський розраховує, що США підтримають План перемоги України
Зеленський розраховує, що США підтримають План перемоги України

Зеленський розраховує, що США підтримають План перемоги України

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна дуже розраховує на підтримку з боку Сполучених Штатів Америки Плану перемоги України у війні.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Активно готуємося до перемовин в Америці – це Президент Байден, представники обох партій у Конгресі, розраховуємо на зустрічі і з обома кандидатами в Президенти Сполучених Штатів», - розповів Зеленський.

Він наголосив, що «ми в Україні завжди будемо вдячні Америці за підтримку нашої незалежності – за всю надану допомогу, щоб Україна вистояла в цій війні».

Джерело: ОП

«І тепер ми представимо цілком конкретний план, як Україні в цій війні не просто вистояти, не просто тримати рівень спротиву, як зараз, але саме зараз посилитись – посилитись так, щоб реально наблизити справедливий мир, реально наблизити перемогу. Україна розраховує на цю підтримку дуже. І це справедливо. Бо коли один народ виграє битву за свою незалежність і дотримання міжнародного права, увесь світ виграє. І саме так має бути», - підкреслив глава Української держави.

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський наступного тижня відвідає США, де візьме участь у роботі Генасамблеї ООН та проведе низку зустрічей, зокрема з президентом США Джо Байденом, віцепрезиденткою Камалою Гарріс і 45-м президентом Дональдом Трампом.

Фото: ОП

Теги за темою
Україна США війна Володимир Зеленський
Джерело матеріала