Зеленський розповів про підготовку до візиту в США
Зеленський розповів про підготовку до візиту в США

Зеленський розповів про підготовку до візиту в США


Президент представить конкретний план посилення України для наближення справедливого миру та перемоги.


Українська сторона проводить активну підготовку до переговорів у США, які планують провести як із президентом США Джозефом Байденом, так і з представниками обох партій у Конгресі та кандидатами в президенти США. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в п’ятницю, 20 вересня.
 
“Ми в Україні завжди будемо вдячними Америці за підтримку нашої незалежності – за всю надану допомогу, щоб Україна вистояла в цій війні. І тепер ми представимо цілком конкретний план, як Україні в цій війні не просто вистояти, не просто тримати рівень спротиву, як зараз, але саме зараз посилитися – посилитися так, щоб реально наблизити справедливий мир, реально наблизити перемогу”, – наголосив президент.
 
Він зазначив, що Україна дуже розраховує на тривалу підтримку.
 
“І це справедливо. Тому що, коли один народ виграє битву за свою незалежність і дотримання міжнародного права, весь світ виграє. Саме так має бути”, – наполягає Зеленський.

Нагадаємо, днями Зеленський оголосив про готовність плану перемоги. Президент України представить його Джо Байдену, Дональду Трампу та Камалі Гарріс.

Названо дату зустрічі Байдена та Зеленського



Теги за темою
США Володимир Зеленський Джо Байден Президент переговори зустріч
Джерело матеріала
loader
loader