Морква по-корейськи за 15 хвилин: найпростіший рецепт від екс-судді "Мастер Шеф"
Морква по-корейськи за 15 хвилин: найпростіший рецепт від екс-судді "Мастер Шеф"

Морква по-корейськи за 15 хвилин: найпростіший рецепт від екс-судді "Мастер Шеф"

Рецепт максимально простий, тому морква по-корейськи вийде неперевершеною у кожної, хто захоче її приготувати.

Перш, ніж почати, Тетяна Литвинова рекомендує підготувати всі необхідні інгредієнти:

  • Морква — 500 г
  • Вода — 2 ст. ложки
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • Цукор — 1 ст. ложка (за потреби більше, якщо морква не солодка)
  • Кайенський перець — 0.5 ч. ложки
  • Паприка — 0.5 ч. ложки
  • Сушений часник — 0.5 ч. ложки (за бажанням)
  • Лимонний сік — 4 ст. ложки
  • Оливкова олія — 2 ст. ложки

Очистіть моркву та наріжте її на тонкі слайси або соломку за допомогою тертки. Щоб морква відновила свою соковитість, замочіть її в холодній воді на 30 хвилин.

У невеликій мисці змішайте воду, сіль і цукор. Додайте кайенський перець, паприку і, за бажанням, сушений часник. Перемішайте до розчинення.

Налийте лимонний сік до маринаду і перемішайте. Потім залийте отриманим маринадом натерту моркву і добре перемішайте руками, щоб спеції рівномірно розподілилися.

Додайте до моркви теплу оливкову і знову перемішайте. Дайте настоятися близько 15 хвилин, щоб морква по-корейськи добре просочилася і стала соковитою.

Готово, тепер можна куштувати! Ця морква по-корейськи ідеально підходить як гарнір до основних страв, або в якості самостійного перекусу. Тетяна Литвинова закликає зберегти цей рецепт, адже ви точно до нього ще повернетеся.

Останні новини України:

З таким маринадом малосольні огірки виходять неймовірно смачними та пікантними: новий рецепт.

Смачний сніданок за 15 хвилин: фіналістка "Майстер Шеф" поділилася простим рецептом.

Секрет смачних та соковитих відбивних: шеф-кухар дав простий рецепт маринаду.

Джерело матеріала
loader