Як назавжди зупинити утворення конденсату на вікнах: необхідно зробити лише одну річ
Як назавжди зупинити утворення конденсату на вікнах: необхідно зробити лише одну річ

Як назавжди зупинити утворення конденсату на вікнах: необхідно зробити лише одну річ

Чому утворюється конденсат на вікнах та як з ним боротись - фахівці дали поради.

Із настанням осінніх холодів зростає звична проблема побутової вогкості, а конденсат стає все більш неприємним зі зміною сезонів. Конденсат виникає під час зіткнення теплого повітря з холодними поверхнями або через надмірну вологість у приміщенні, може призвести до появи цвілі.

У Мережі почали активно обговорювати цю тему та ділились порадами. Хороша новина, що із конденсатом зазвичай можна впоратися без допомоги спеціаліста. Ліза Стюарт поділилася ефективною щоденною порадою, повідомляє Express.

"Прибираючи будинки клієнтів, я бачу багато будинків, які борються із конденсатом. Вентиляція - це єдиний спосіб його позбутися. Відкривайте вікно на 10 хвилин щоранку. Це творить чудеса, поклавши кінець утворенню конденсату на вікнах і навіть цвілі", - йдеться у дописі.

Інші читачі також порадили тримати вікна трохи прочиненими вранці, адже це допоможе боротися з вогкістю та конденсатом, дозволяючи повітрю циркулювати.

"Наші вікна, якщо вони постійно закриті, ми відкриваємо їх вранці. Я також прибираю вікна кожного тижня всередині і зовні", - додала Сью Вотсон.

Такі пропозиції збігаються з експертами Cardiff Window Cleaning, які зазначають, що верхні рівні, особливо спальні, мають тенденцію боротися з конденсатом через їх відносно високу температуру. Експерти припустили, що для того, щоб ваша спальня була свіжою, важливо впускати трохи повітря, залишаючи вікна відкритими.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Більше цікавих новин:

Джерело матеріала
loader