Зеленський назвав, що може прискорити завершення війни вже наступного року
Зеленський назвав, що може прискорити завершення війни вже наступного року

Зеленський назвав, що може прискорити завершення війни вже наступного року

Президент переконаний, що його "план перемоги" допоможе на практиці примусити РФ до миру.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що рішучі дії зараз можуть прискорити справедливе завершення російської агресії наступного року. "План перемоги" допоможе на практиці примусити Росію до миру.

Про це глава держави написав у Мережі після зустрічі з двопартійною делегацією Конгресу США.

Зеленський повідомив, що зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу США, і поінформував її про поточну безпекову ситуацію та перспективи на наступний рік, про те, до чого готується Росія.

"Зараз, наприкінці року, ми маємо реальну можливість зміцнити співпрацю між Україною та Сполученими Штатами. Рішучі дії зараз можуть прискорити справедливе завершення російської агресії проти України наступного року. Наш План перемоги допоможе на практиці примусити Росію до миру", – наголосив президент.

Він зазначив, що американське лідерство відіграє критично важливу роль у захисті свободи в усьому світі. Зеленський подякував Конгресу, обом партіям і палатам за непохитну відданість цій справі.

Він додав, що з нетерпінням чекає на зустрічі у Вашингтоні, де представить "план перемоги" президенту США Джо Байдену та обом кандидатам у президенти.

  • Зміст "плану перемоги" Зеленського повідомило The Times
  • Зеленський зустрівся з Шольцом: про що домовилися
  • Наступні кілька місяців стануть вирішальними у цій війні — Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader