Як виростити огірки у мішку восени: поради для хорошого врожаю від садівників
Як виростити огірки у мішку восени: поради для хорошого врожаю від садівників

Як виростити огірки у мішку восени: поради для хорошого врожаю від садівників

Тут ви дізнаєтеся, як виростити огірки в мішку восени і отримаєте справді робочі поради для гарного врожаю від садівників.

Об этом рассказали в youtube-канале "Моє власне подвір'я".

Як виростити огірки в мішку восени?

Уникайте чорних мішків для вирощування огірків восени, оскільки вони поглинають надлишкове тепло. Мішок повинен мати невеликі отвори приблизно за 2 дюйми від дна мішка для дренажу.

Насипте якісну грунтову суміш у мішок для огірків, а також добрива, що повільно вивільняється, або трохи компосту. Ви можете посадити один або два саджанці огірків або два-три насінини огірків.

Поставте мішок на вулиці або на балконі восени в добре освітленому місці , яке отримує шість або більше годин прямого сонячного світла щодня.

Не забувайте часто поливати мішок з огірками восени (найкраще ввечері, щоб уникнути випаровування) і давати опору, щоб лоза могла вільно підніматися. Ви можете підгодовувати огірки добривом 10-10-10 кожні два-три тижні, щоб вони росли швидше та давали більше врожаю.

Ви можете спробувати виростити огірки з купленого в магазині насіння , якщо ви знаєте кілька речей. Вам не слід використовувати гібридні огірки, тому що вони можуть не зрости.

Регулярно обрізайте огірки в мішках восени, щоб зберегти компактні лози або компактні рослини кущових сортів. Почніть з перевірки основи рослини і переконайтеся, що всі зів'ялі квіти або зів'яле листя видалені з ґрунту під ним.

Потім обрізайте для надання форми огіркам, намагаючись не видаляти гілки, на яких можуть бути запилені квіти.

Останні новини України:

Як правильно садити редиску у відкритий ґрунт, щоб отримати добрий урожай.

Як захистити картоплю від шкідників: корисні хитрощі від городників.

Як отримати ідеальну розсаду цвітної капусти: тонкощі та секрети .

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader