Справжні лідери: у які дні народжуються сильні характером жінки
Справжні лідери: у які дні народжуються сильні характером жінки

Справжні лідери: у які дні народжуються сильні характером жінки

Мольфар максим Гордєєв назвав дати, коли народжуються жінки-лідери.

У кожної людини свій характер і він залежить від багатьох факторів. Та мало хто знає, що на людину може вплинути навіть дата її народження. День народження може розказати про те, буде людина лідером чи ні. Відомий український мольфарМаксим Гордєєв назвав дати, коли народжуються жінки-лідери.

Жінки-лідери за датою народження

Мольфар стверджує, що жінки, які народилися у певні дати, хочуть бути першими у всьому: на роботі, вдома та у стосунках. Вони обожнюють домінувати та контролювати все і всіх. Таким жінкам важливо демонструвати свій непохитний авторитет.

"Чоловіків таких жінок, зазвичай, вважають підкаблучниками. Насправді вони просто приймають беззастережне лідерство своїх дружин і захоплюються ними. Щоправда, часом їхнє лідерство може пригнічувати. Загалом із такою самодостатньою і сильною жінкою будь-який чоловік прагнутиме перевершити й самого себе", - сказав Гордєєв.

Дати народження таких жінок-лідерів: 5, 8, 15, 18, 21, 25, 30.

Дивіться відео про дати народження жінок-лідерів:

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Раніше Главред називав 6 заборон, про які варто пам'ятати 40 днів після смерті людини. Це важливі заборони, яких варто дотримуватися, щоб душа спокійно відійшла у світ мертвих.

Також ми розповідали про те, що не можна робити 9 днів після смерті близької людини. Перші 9 днів після смерті людини її душа перебуває ще серед живих, лише після цього вирушає в царство мертвих.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader