Котлети з курячої печінки - кращі, ніж із звичайного фаршу: рецепт, який потрібно зберегти
Котлети з курячої печінки - кращі, ніж із звичайного фаршу: рецепт, який потрібно зберегти

Котлети з курячої печінки - кращі, ніж із звичайного фаршу: рецепт, який потрібно зберегти

У раціоні людини має бути достатньо корисних продуктів. До них можна віднести печінку.

Однак не всі їдять і люблять смажену або тушковану печінку. Тому чудовим вибором стануть саме котлети. За цим рецептом вони виходять ніжні та смачні.

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

Печінка куряча (можна взяти і яловичу чи свинячу) – 900 грамів

Цибуля – 1-2 штуки (залежить від розмірів)

Яйця – 2 штуки

Кефір – 125 мілілітрів

Борошно - 9-10 столових ложок

Сіль, перець, спеції на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно промити печінку та порізати її на невеликі шматки. Очистити та порізати цибулю. Далі необхідно перемолоти печінку разом із цибулею. Це можна зробити у блендері або пропустити через м'ясорубку. Потім додати|добавляти| в миску з|із| печінкою яйця, кефір, сіль|соль|, спеції і ретельно перемішати. Для того, щоб утворилася потрібна консистенція, необхідно додати борошно. Робити це потрібно поступово, помішуючи масу після кожної доданої ложки. Борошна може знадобитися або менше або трохи більше. Консистенція, що утворилася, повинна нагадувати густу сметану.

Правильна консистенція. Фото: скрін відео

Після того, як утворилася необхідна консистенція, в сковороду налийте олію. Коли олія нагріється, викладайте котлети за допомогою ложки.

Котлети на сковороді. Фото: скрін відео

Обсмажувати потрібно на середньому вогні близько 2-3 хвилин, після чого перевернути і смажити такий самий час.

Раніше ми повідомляли, що італійці будуть у захваті: як приготувати ідеальну вершкове пасту за лічені хвилини.

Джерело матеріала
loader
loader