Щоб мати щасливі стосунки, пари повинні зробити це, не зважаючи ні на що
Щоб мати щасливі стосунки, пари повинні зробити це, не зважаючи ні на що

Щоб мати щасливі стосунки, пари повинні зробити це, не зважаючи ні на що

Можливо, є люди, які бачать перспективу такого з першого моменту та здатні уникнути її. Але частіше, пише GQ, можна зустріти людей, які сваряться цілими днями – і не змінюють своїх звичок.

Пара має це зробити, альтернатива – розрив або нещастя

Розв'язання цієї проблеми може піти двома шляхами: ви або розриваєте стосунки, або продовжуєте бути нещасними. На щастя, експерти з багаторічним досвідом роботи з конфліктними парами створили посібник, який допоможе не допустити жодного з цих двох фіналів.

  • Перше, що повинні робити пари – це почати слухати одне одного. Так, це звучить досить очевидно, але річ у тому, що зазвичай, коли суперечки переростають у сварки, це відбувається тому, що жодна зі сторін насправді не слухає іншу. Вони намагаються поставити свою думку вище за іншу і нікуди не приходять. Тому перша зміна в динаміці – це заспокоєння і слухання.
  • Друге, що потрібно зробити – усунути будь-яку ворожу поведінку. Це здебільшого про принизливі жести, такі як закочування очей або саркастичний сміх, а також про образливі жарти, які мають начебто показати, що ви насправді думаєте.

Стосунки у паріЕксперти створили посібник, який допоможе не допустити поганого фіналу стосунків / Фото katemangostar@freepik

  • Третій крок – це навчитися брати відповідальність за свої помилки. Якщо ви справді вислухали свою пару, якщо її негативне ставлення є проблематичним і вона дає вам про це знати, ви повинні вміти розпізнати його і працювати з цим. А для цього потрібно провести певну роботу з самоаналізу, яка буде нелегкою, але принесе багато користі в майбутньому.
  • Нарешті, щоб мати щасливі стосунки, необхідно, щоб конфлікти не ставали віссю стосунків. Біда в тім, що іноді суперечки трапляються настільки часто, що стають єдиною взаємодією у парі. Тому експерти рекомендують шукати спільні справи, які приносять радість і благополуччя, які стають тим, що об'єднує, а не негативом.

І якщо докласти зусиль і бажання, то все може налагодитися.

Джерело матеріала
loader