У Запоріжжі завершили рятувальні роботи: один загиблий і 32 поранених
У Запоріжжі завершили рятувальні роботи: один загиблий і 32 поранених

У Запоріжжі завершили рятувальні роботи: один загиблий і 32 поранених

У Запоріжжі, яке сьогодні атакував ворог, завершено пошукові та аварійно-рятувальні роботи. Відомо, що постраждали 32 людини, один загиблий.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ. 

«Внаслідок ворожої атаки сьогодні вдень на Запоріжжяпошкоджені та зруйновані 69 багатоквартирних та приватних будинків. За допомогою до представників соціальної сфери звернулись вже понад 350 людей. Станом на зараз кількість постраждалих внаслідок ворожої атаки зросла до 32 осіб», - йдеться в повідомленні.

У Запоріжжі завершили рятувальні роботи: один загиблий і 32 поранених - Фото 1

Пошукові та аварійно-рятувальні роботи всюди завершені. Наразі працівники районних адміністрацій разом з представниками Національної поліції та Муніципальної аварійної служби КП «Запоріжремсервіс» проводять попереднє обстеження пошкоджених об’єктів.

Очільник області додав, що максимум за 2 дні планують закрити всі вікна OSB. Він закликав мешканців реагувати на всі повітряні тривоги.

У Запоріжжі завершили рятувальні роботи: один загиблий і 32 поранених - Фото 2 Військові РФ атакували Запоріжжя ФАБами / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Як повідомлялося, російські військові у вівторок, 1 жовтня, атакували КАБами житлові квартали та обʼєкти інфраструктури Запоріжжя.

Раніше було відомо про 24 постраждалих. Загинув 54-річний працівник насосної станції КП «Водоканал».

Джерело матеріала
loader