Виглядатиме краще, ніж на картинці: як легко ідеально посмажити цибулю
Виглядатиме краще, ніж на картинці: як легко ідеально посмажити цибулю

Виглядатиме краще, ніж на картинці: як легко ідеально посмажити цибулю

Ми так часто смажимо цибулю, але зовсім не приділяємо уваги її естетиці. А дарма, тим паче, що зробити це дуже просто, інформує Ukr.Media.

Як посмажити цибулю, що щоб вона красиво виглядала

Після того, як ми підготували цибулю, до неї потрібно додати трішки борошна. Орієнтуйтеся на пропорцію 4 столові ложки борошна на кілограм цибулі.

Виглядатиме краще, ніж на картинці: як легко ідеально посмажити цибулю - Фото 1

Незамінний інгредієнт / Фото Pixabay

Борошно не лише захистить цибулю від пригорання, а й сформує дуже апетитну скоринку. Також воно вбере частину вологи, завдяки чому цибуля обсмажиться куди краще.

Для того, щоб борошно рівномірно розподілилося, треба накрити сковорідку кришкою та добре струсити. Контролюйте, щоб не утворилися грудки.

Чи треба накривати картоплю кришкою при варінні: цікаве пояснення.

Джерело матеріала
loader
loader