Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту
Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту

Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво у себе в Instagram дав простий та смачний рецепт курки з бататом, який зможе всіх вразити.

З мінімальними зусиллями ви отримаєте смачну та ситну страву, що ідеально підходить для сімейної вечері.

Інгредієнти

  • Курка – 1 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 150 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Паприка, куркума, сухий часник – до смаку
  • Батат - 1 кг
  • Панірувальні сухарі Панько – 150 г

Приготування

Курку нарізати, прибравши кінчики крил і зробивши надрізи, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. У глибокій мисці збити яйця, додати молоко і борошно, ретельно перемішати. Приправити суміш сіллю, перцем та спеціями.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі треба занурити курку в яєчну масу, щоб вона добре просочилася. Батат очистити і нарізати брусочками, приправити спеціями, полити олією і перемішати.

З яєчної суміші вийняти курку і обваляти в сухарях панко. У мультипіч викласти батат, зверху розмістити курку і запікати при температурі 180° протягом 1 години.

Страву можна подавати з овочами чи салатом, розповів "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader