За вікнами буде мороз, а у платіжках "мінус": лайфгаки "Нафтогазу" з підготовки до зими
За вікнами буде мороз, а у платіжках "мінус": лайфгаки "Нафтогазу" з підготовки до зими

За вікнами буде мороз, а у платіжках "мінус": лайфгаки "Нафтогазу" з підготовки до зими

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що газопостачальна компанія "Нафтогаз України" поділилася корисною порадою щодо підготовки до холодів.

З наближенням похолодання компанія рекомендує наперед подбати про збереження тепла в будинках і починати там рекомендують саме з вікон.

Про це стало відомо завдяки інформації від прес-служби компанії "Нафтогаз".

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Фахівці радять провести ретельний огляд віконної фурнітури та гумового ущільнювача. Якщо щось із цих елементів потребує заміни, рекомендується звернутися до професіоналів. Також важливо очистити фурнітуру щіточкою та змастити олією.

Публікація "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Цікавий факт: пластикові вікна мають кілька режимів – літній, зимовий та стандартний. Компанія рекомендує перевести фурнітуру в зимовий режим для кращої теплоізоляції.

Для тих, хто хоче додатково утеплити вікна, "Нафтогаз України" пропонує звернути увагу на плівку, що теплозберігає. Це один із найбільш доступних способів утеплення пластикових вікон на зиму. Плівка має термоізоляційні властивості і допомагає зменшити втрати тепла.

Компанія наголошує, що ці прості дії допоможуть не лише продовжити термін служби вікон, але й зберегти тепло в будинку, що особливо важливо напередодні холодного сезону.

Раніше повідомлялося, нардеп-військовий розповів про реальну ситуацію на фронті: "Не вірте пройдисвітам, які заявляють...".

Також, мешканці економлять мільйони: реальні приклади, як ОСББ зробили будинки стійкими до бід.

Теги за темою
Нафтогаз
Джерело матеріала
loader
loader