Лише 1% людей зможуть знайти помилку на зображенні: складна головоломка на уважність
Лише 1% людей зможуть знайти помилку на зображенні: складна головоломка на уважність

Лише 1% людей зможуть знайти помилку на зображенні: складна головоломка на уважність

Спочатку може здатися, що це звичайний годинник, на якому все правильно зображено, проте найгостріший розум зможе миттєво розгледіти помилку.

Дослідження показують, що ті, хто чудово виявляє дрібні помилки в картинках-головоломках, часто є більш розумними та спостережливими за інших, пише Jagran Josh.

Портал пропонує сконцентруватись та знайти помилку всього за 5 секунд.

Уважно подивіться на зображення наручного годинника, адже тут прихована ледь помітна похибка. Варто зосередитись на дрібних деталях, вони й стануть вам підказкою.

Уважно придивіться до годинника / фото: Jagran Josh

Спробуйте спочатку перевірити себе й самостійно виконати це завдання. А потім можете прогорнути сторінку вниз, щоб побачити правильну відповідь.

Чимало людей не помічають помилки з першої спроби, тож якщо ви побачите її одразу, ви можете потрапити в 1% тих, кому це вдається, не забувайте про обмежений час - виділяється всього 5 секунд.

Якщо ж вам не вдалось знайти помилку на ілюстрації, то внизу є підказка. На зображенні ми можемо побачити годинник, де цифра 9 повторюється. Саме це і є помилкою головоломки.

Тест на уважність / фото: Jagran Josh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader