Ніжні млинці з сирною начинкою: як зробити міні-порції з домашнім сиропом
Ніжні млинці з сирною начинкою: як зробити міні-порції з домашнім сиропом

Ніжні млинці з сирною начинкою: як зробити міні-порції з домашнім сиропом

Авторка кулінарного блогу та фудблогер Валерія Велігура розповіла в соціальній мережі Інстаграм, як зробити найсмачніші маленькі млинці.

Маленькі млинці з начинкою ідеально підійдуть для сімейного сніданку чи десерту.

Для млинців (на 14 штук):

  • 2 яйця
  • 30 г цукру
  • Дрібка солі
  • 60 г борошна
  • 60 г кукурудзяного крохмалю
  • 400 мл молока
  • 40 мл олії

Для начинки:

  • 500 г кисломолочного сыра
  • 50 г цукру
  • Дрібка солі
  • 100 г сметани
  • 1 яйце
  • 75 г ізюму

Для сиропу (за бажанням):

  • 2 апельсина
  • 40 г цукру
  • 75 мл води
  • 15 г вершкового масла

Спосіб приготування:

Збийте яйця з цукром і сіллю, додайте борошно і крохмаль. Якщо тісто вийде густим, додайте трохи молока. Влийте молоко і масло, що залишилося, перемішайте до однорідності. Смажте млинці на розігрітій сковороді, змащеній олією тільки для першого млинця. Готові млинці накрийте плівкою і дайте охолонути.

Родзинки замочіть у окропі на 15 хвилин, потім промийте і обсушіть. Змішайте сир, цукор, сіль, сметану та яйце, додайте родзинки.

Розріжте млинці на 4 частини, покладіть начинку на кожен шматочок і загорніть.

Закип'ятіть сік та цедру апельсинів із цукром та водою. Залийте млинці сиропом і додайте олію. Випікайте у духовці при 180°C 20–30 хвилин під фольгою.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader