Фіналістка шоу "Мастер Шеф - 12" Вікторія Науменко на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом оригінального салату з печінкою та смаженими яблуками.
"Яблука готувала по-особливому", – відзначила зірка "Мастер Шеф".
Спершу, щоб приготувати печінку, "Мастер Шеф" Вікторія Науменко бере такі інгредієнти:
- куряча печінка - 300 г
- борошно - 50 г
- сіль, цукор, мелений перець - за смаком
- олія для смаження
Печінку зачищаємо та маринуємо, додаючи сіль, перець і цукор. Після цього обвалюємо печінку в борошні та обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією до готовності та золотистої скоринки.
Також нам потрібно замаринувати листя салату. Для цього просто беремо 100 г листя салату та заправляємо його сіллю, цукром, перцем та олією за смаком.
Для яблук у бальзамічній карамелі зірка "Мастер Шеф" бере:
- яблуко - 1 шт. (великого розміру)
- бальзамічний оцет - 2 ст.л.
- трішки цукру
Яблуко нарізаємо скибочками. На сухій сковороді "Мастер Шеф" Вікторія Науменко розтоплює цукор, додає бальзамічний оцет, викладає в карамель яблука та обсмажує їх із обох боків до золотистої скоринки.
На велику тарілку викладаємо листя салату, обсмажену печінку, карамелізовані яблука та посипаємо все подрібненими грецькими горішками – і наш салат готовий.
Останні новини України:
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.
Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.