Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2024 року

Депутати-втікачі, піар «Слуги народу» та піар від депутатів «Батьківщини».

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна».

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин етеру показували повтори.

З міністром Кабінету міністрів у студії «Інтера» говорили про приватизацію великих об’єктів. Він розповів, що в Україні існує понад 3000 державних підприємств, лише 15% з яких – прибуткові. При цьому частина з них не подає звітів, а частина – перебуває на тимчасово окупованій території. 

З політичним та військовим оглядачем Сергієм Кузаном говорили про партнерів Росії. Він сказав, що частина країн веде географічне партнерство з країною-агресоркою, але розуміє геополітичну віддаленість. Також Росія має вплив на країни так званого «Союзу незалежних держав» завдяки ядерній енергетиці. 

Про народних депутатів-втікачів говорили з народною депутаткою Анастасією Радіною («Слуга народу»). 

У блоці «Ради» з народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу») говорили про об’єднання європейських партій у політичні родини. Вона розповіла, що її партія перебуває в альянсі лібералів та демократів. Це буцімто допомагає лобіювати українські інтереси.

Про підвищення податків розмірковував народний депутат Михайло Цимбалюк («Батьківщина»). Гість вважає, що спиртне під час воєнного стану – розкіш і можна отримати додаткові надходження з акцизу. Також, на його думку, варто збільшити податки на надходження банків з 50% до 70%. За оцінкою Цимбалюка, 30% прибутку для банків – достатньо.


У блоці «Ми — Україна» про підтримку країни говорила народна депутатка Марія Мезенцева-Федоренко («Слуга народу»). Йшлось про стосунки між Україною та Угорщиною.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader