Де зараз Юлія Саніна, яка розпочала сольний проєкт, окремо від гурту The Hardkiss
Де зараз Юлія Саніна, яка розпочала сольний проєкт, окремо від гурту The Hardkiss

Де зараз Юлія Саніна, яка розпочала сольний проєкт, окремо від гурту The Hardkiss

Дівчина народилась у Києві й вже у трирічному віці співала на сцені у супроводі ансамблю, яким керував її батько. Після закінчення школи вступила до Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де здобула філологічну освіту, а магістратуру закінчила за спеціальністю культурологія. Саніна активно захоплювалась журналістикою й паралельно працювала з іншими артистами, як беквокалістка, пише Show 24.

Шлях до створення The Hardkiss та сольний проєкт

Одного разу Юлія влаштувалась на роботу на музичний телеканал MTV Україна. Тоді дівчина познайомилась із музикантом і продюсером Валерієм Бебком. Після того, як Саніна записала з чоловіком інтерв'ю, за певний час появився російськомовний попдует Val & Sanina. Молоді музиканти записали декілька пісень, але пізніше пара створила рок-гурт The Hardkiss, для якого вони разом писали пісні.

THE HARDKISS – TONY, TALK!: дивіться відео онлайн

На сцені та у відеокліпах виконавиця поставала у яскравих і динамічних образах, які не тільки підкреслювали стиль гурту, а й додавали своєрідної родзинки, що вирізняло команду серед інших представників шоубізнесу.

У 2011 році The Hardkiss виступили на розігріві британського гурту Hurts, а кліп на пісню Dance with me отримав ротацію на музичних каналах. За рік артисти підписали контракт із лейблом SONY BMG, а їхня популярність почала різко зростати. Враховуючи такий успіх, зовсім не дивно, що гурт рік за роком збирав по кілька нагород музичної премії YUNA.

Гурт The Hardkiss Гурт The Hardkiss / Фото з інстаграму Юлії Саніної

Пізніше фронтвумен опанувала професію відеоблогера, адже час від часу на офіційному ютуб-каналі гурту з'являлись відео про буденне життя артистів команди та залаштункову роботу The Hardkiss.

Де зараз Юлія Саніна, яка розпочала сольний проєкт, окремо від гурту The Hardkiss - Фото 2Скриншот з ютуб-сторінки The Hardkiss

У 2019 році Саніна випустила спільну пісню, записану в дуеті з Тіною Кароль, яка підірвала українські чарти.

Тіна Кароль & Юлія Саніна – Вільна: дивіться відео онлайн

Співачка неодноразово появлялась у телешоу. У 2016 році була членкинею журі в проєкті "Х-Фактор", а потім взяла участь у проєкті "Танці із зірками", де була у парі з танцівником Дмитром Жуком. Тоді дует посів друге місце у фіналі.

Юлія Саніна та Діма Жук – Фокстрот – "Танці з зірками" 2020: дивіться відео онлайн

Також Юлія Саніна встигла спробувати себе у ролі ведучої на Євробаченні-2023, яке від імені України приймала Велика Британія, тренеркою співочого проєкту "Голос країни" та ведучою національного відбору на Євробачення-2024.

З плином часу, команда The Hardkiss чимало експериментувала з музикою. Якщо спершу в них переважали англомовні пісні, то згодом появилось чимало україномовних треків.

THE HARDKISS – Маяк: дивіться відео онлайн

Сьогодні гурт дещо зменшив кількість виходу нових пісень й відеоробіт, а їхні концерти стали рідкістю. Усе через те, що співачка відчула, що за 13 років існування колективу вона"злилася з іншими учасниками", тому вирішила піти у сольний проєкт.

Уже влітку цього року артистка створила окремі акаунти на своє ім'я на музичних майданчиках Spotify, YouTube та у соцмережі Facebook.

Сторінка Юлії Саніної у SpotifyСторінка Юлії Саніної у Spotify / Скриншот з музичної платформи

Також Саніна їздила українськими містами туром Special Kiss, під час якого натякала на початок сольної кар'єри. Вона зазначила, що її виступи – це власне бачення творчості колективу як співавторки пісень. Як відомо, учасникам The Hardkiss не було до вподоби таке рішення фронтвумен, однак вони не заважали Юлії в реалізації її задуму.

У мережі користувачі припустили, що проблеми у колективі нібито почались через те, що чоловіча частина команди перебуває за кордоном. До слова, зараз The Hardkiss виступає з благодійними концертами у США у повному складі.

Особисте життя та дивні чутки про розлучення

Тривалий час Юлія Саніна та Валерій Бебко приховували свої стосунки. У 2011 році закохані відгуляли весілля.

Валерій Бебко та Юлія Саніна у 2011році Валерій Бебко та Юлія Саніна у 2011 році / Фото з інстаграму Вала Бебка

За 4 роки у пари народився син Данило. Відзначимо, що у соцмережах зіркові батьки доволі рідко діляться світлинами синочка.

Юлія Саніна з сином ДаниломЮлія Саніна з сином Данилом / Фото з інстаграму співачки

Наприкінці минулого року ширились чутки, що пара перебуває на межі розлучення. Представник гурту The Hardkiss наголосив, що у кожного українця зараз складний період, але зіркове подружжя не має намірів розривати шлюб.

Раніше Саніна розповідала, що їхні стосунки були у кризовому періоді й ледь не перейшли до розлучення. Однак цю проблему вдалось подолати завдяки відвертим розмовам.

Цього ж року у мережі підняли тему, що нібито Валерій Бебко ховається за кордоном. Усе почалось із того, що Юлія розпочала сольний проєкт, який, за її словами, "не притаманний хлопцям". Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов припускав, що продюсер колективу міг виїхати з України напередодні Євробачення-2023, де ведучою була його дружина. Вона на Батьківщину повернулась, а він – ні.

Також аналізували відеороботу на пісню "Тільки там", де присутні усі учасники гурту. У відео містяться кадри з репетицій та концертів, тому, припускали, що кліп знімали за кордоном.

The Hardkiss – "Тільки там": дивіться відео онлайн

На цей момент не було жодних офіційних доказів, які б доводили те, що Валерій дійсно перебуває за кордоном, адже навіть останній допис продюсера в інстаграмі датувався січнем 2023 року.

Днями чоловік Юлії Саніної вперше вийшов на зв'язок і показав шанувальникам, де сьогодні перебуває. Бебко опублікував допис з учасниками колективу за лаштунками концертів. Він також продемонстрував своє робоче місце та поділився кадрами різних архітектурних будівель. Серед них – Orpheum Theatre – історичний театр, розташований у центрі Лос-Анджелеса.

У коментарях шанувальники залишили чимало приємних коментарів і навіть запитали, коли очікувати концерт в Україні.

Де зараз і чим займається Юлія Саніна

Нагадаємо, що на початку жовтня The Hardkiss вирушив в північноамериканський тур. Музиканти впродовж місяця виступлять у Ванкувері, Сан-Франциско, Чикаго, Нью-Йорку та інших містах.

На листопад-грудень запланована друга частина європейського туру The Hardkiss, тому ж Юлія сьогодні перебуває в активній творчій діяльності.

Редакція 24 Каналу бажає іменинниці натхнення, сили та мирного неба над головою.

Джерело матеріала
loader
loader