Рецепт котлет із варених яєць дуже простий, а приготування не займає багато часу, інформує Beszamel. Секрет криється в ретельно підібраних інгредієнтах.
Котлети з яйцем
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 6 яєць, зварених на круто;
– 2 сирих яйця;
– 1 цибулина;
– 1 морква;
– 2 зубчики часнику;
– 4 столові ложки панірувальних сухарів;
– 2 столові ложки пшеничного борошна;
– 2 столові ложки подрібненої цибулі;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сіль, перець – до смаку.
Приготування:
- Зварені круто яйця почистіть і дуже дрібно наріжте.
- Перекладіть в миску.
- Додайте натерту моркву, нарізану кубиками цибулю, подрібнену цибулю і пресований часник.
- Додайте панірувальні сухарі та борошно.
- Приправте сіллю і перцем.
- Все змішайте.
- Додайте 2 яйця і перемішайте, поки інгредієнти не з’єднаються в однорідну масу.
- Змоченими у воді руками сформуйте з яєчної маси рівні невеликі котлети.
- Покладіть це на дошку.
- На сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте котлети з обох боків, поки вони не почнуть злегка підрум'янюватися і не стануть хрусткими.
- Обсмажені котлети викласти на дошку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.
- Подавайте з улюбленим гарніром або салатом.
Ще один смачний варіант: як приготувати котлети з капусти.