В Україні стабілізувалися ціни на АЗС: скільки коштують бензин, ДП та автогаз
В Україні стабілізувалися ціни на АЗС: скільки коштують бензин, ДП та автогаз

В Україні стабілізувалися ціни на АЗС: скільки коштують бензин, ДП та автогаз

Аналіз цін на пальне в Україні показує цікаву картину на 11 жовтня 2024 року. Вартість різних видів пального варіюється в залежності від їх типу та якості, відображаючи поточну ситуацію на ринку нафтопродуктів.

Про це пише "Хвиля", посилаючись на дані моніторингу цін на АЗС, які надає Консалтингова група "А-95".

Найдорожчим видом палива залишається бензин А-95 преміум класу, ціна якого сягнула 60,18 гривень за літр. Це преміальне пальне зберігає стабільність у ціні, не показуючи змін за останню добу. Звичайний бензин марки А-95 також демонструє цінову стабільність, залишаючись на рівні 56,59 гривні за літр.

Ціни на АЗС
Ціни на АЗС

Незначне зниження ціни спостерігається у бензину А-92, який подешевшав на 2 копійки, або 0,037%, досягнувши позначки 53,67 гривень за літр. Дизельне паливо також показало невелике зменшення вартості: його ціна знизилася на 1 копійку, або 0,019%, становивши 52,74 гривні за літр.

Автомобільний газ, будучи найбільш економічним видом палива, зберігає свою привабливість для водіїв із ціною 33,82 гривні за літр, що не змінилася минулої доби.

В Україні стабілізувалися ціни на АЗС: скільки коштують бензин, ДП та автогаз - Фото 2

Проте варто додати, що із середини серпня ціни на автомобільний газ зростали практично щодня. Ціна за два місяці, з 12 серпня до 11 жовтня, зросла більш ніж на 5 гривень.

В Україні стабілізувалися ціни на АЗС: скільки коштують бензин, ДП та автогаз - Фото 3

Раніше ми також розповідали, як різняться ціни на пальне на різних АЗС.

Джерело матеріала
loader