Хрусткі чебуреки з соковитою начинкою: переможець "Мастер Шеф" розкрив рецепт
Хрусткі чебуреки з соковитою начинкою: переможець "Мастер Шеф" розкрив рецепт

Хрусткі чебуреки з соковитою начинкою: переможець "Мастер Шеф" розкрив рецепт

Переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) поділився з українцями простим рецептом домашніх чебуреків із мʼясом.

Чебуреки за цим рецептом виходять неймовірно смачними, зовні мають хрустку скоринку, а всередині соковита начинка.

Для тіста на чебуреки переможець "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • 500 г пшеничного борошна
  • 240 г води (окропу)
  • 1 ч.л. солі
  • 4 ст.л. олії

Для мʼясної начинки нам знадобиться:

  • фарш свинячий - 250 г
  • фарш яловичий - 250 г
  • цибуля ріпчаста - 2 шт. середнього розміру
  • вода - 100 г
  • сіль і мелений перець - за смаком

Крім того, "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський використовує приблизно 150 мл олії для смаження чебуреків.

Борошно просіюємо в миску, додаємо окріп, сіль, олію та замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо в харчову плівку та лишаємо відпочивати на пів години.

Для начинки "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський змішує яловичий і свинячий фарш, додає натерту цибулю, воду, сіль, мелений перець і добре все перемішує.

Коли тісто відпочине, ділимо його на порційні частини та розкачуємо кожну в коло товщиною приблизно 2-3 мм. Викладаємо мʼясну начинку та формуємо чебуреки, як на відео.

Смажимо чебуреки в великій кількості розігрітої олії на маленькому вогні до золотистості з обох боків.

"Чебуреки виходять хрусткі, а всередині дуже соковиті", – додав "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader