Коли закінчиться війна в Україні: командир ГУР зробив прогноз
Коли закінчиться війна в Україні: командир ГУР зробив прогноз

Коли закінчиться війна в Україні: командир ГУР зробив прогноз

Поки що немає крутих передумов того, що Росія буде розвалюватися, вважає Євген Шкірков "Вікінг".

Розв'язана Росією війна проти України закінчиться угодами. Навряд чи слід очікувати її завершення в листопаді: будуть саміти паралельно з військовими діями. У Москви більше переваг за столом перемовин, тоді як Київ має лише один крутий аргумент - Курську область. Про це заявив командир саперної служби спецпідрозділу ГУР Kraken Євген Шкірков "Вікінг".

В інтерв'ю Online.UA він розповів про те, що війна закінчиться "якимись угодами". І у росіян буде більше козирів у мирному процесі, ніж в українців.

"Ми всі розуміємо, що війна закінчиться якимись угодами. Давайте будемо реалістами. Росія дуже велика, і якщо просто пройтися якимось переможним маршем, то потрібно буде чухати до Китаю, а то і в Японію, у той бік", - вважає "Вікінг".

За його словами, поки що немає жодних вагомих передумов того, що Росія розвалиться зсередини. А на перемовинах в України лише один крутий аргумент - Курська область.

"Але питання в тому, з чим ми сядемо за стіл. У росіян є карти козирні, а у нас одна крута карта - Курська область. Як буде далі? Це не залежатиме від військових", - пояснив Шкірков.

Також Євген Шкірков підкреслив, що не слід очікувати на завершення війни у листопаді. На думку бійця, будуть саміти, проте бойові дії триватимуть.

Коли закінчиться війна - прогнози:

Війна в Україні може закінчитися за два тижні, якщо Захід зупинить військову підтримку, вважає глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

Він акцентував увагу на тому, що, в першу чергу, потрібно обговорювати умови завершення війни.

Війна навряд чи закінчиться 2024-го або 2025-го року, припустив міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс.

Він відзначив дуже складну ситуацію на фронті і закликав надавати Україні якомога більше підтримки.

Війну можна закінчити не пізніше 2025 року, вважає президент Володимир Зеленський. За його словами, для цього Захід має ухвалити рішення, які посилять Україну, і змусять РФ піти на справедливий мир.

Коли закінчиться війна в Україні: командир ГУР зробив прогноз
Коротко про план перемоги України / Інфографіка Главреда

Що відомо про операцію ЗСУ в Курській області?

Операція ЗСУ в Курській області - військові заходи України, спрямовані на вирішення питань безпеки своєї країни на території агресора Росії.

Українські військові 6 серпня перетнули українсько-російський кордон і почали бойові дії в Курській області. Встановлено контроль над багатьма населеними пунктами. Прорив углиб російської території - понад 35 кілометрів. Можливими цілями ЗСУ називають відтягування російських військ із фронту в Україні та примус Росії до справедливого миру. Бої тривають.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader