Феєрія смаку: готуємо гарячий шоколад з перцем чилі та корицею
Феєрія смаку: готуємо гарячий шоколад з перцем чилі та корицею

Феєрія смаку: готуємо гарячий шоколад з перцем чилі та корицею

Шоколад з чилі? Звучить екзотично, проте це так смачно, інформує Beszamel. Ним особливо приємно насолоджуватися під час осінньої прохолоди.

Гарячий шоколад з прянощами

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 мілілітрів молока жирністю 3,2%;
– пів склянки вершків (36%);
– 100 грамів темного шоколаду;
– 2 чайні ложки цукрової пудри;
– пів чайної ложки кориці;
– 2 дрібки спеції чилі.

Приготування:

  1. Поставте молоко і вершки на повільний вогонь і дуже повільно доведіть до кипіння.
  2. Додайте подрібнений шоколад, корицю, цукор і сухий чилі. Нагрівайте ще 10 хвилин, стежачи, щоб шоколад не закипів.
  3. Обов'язково подавайте гарячим.

Така смакота: як приготувати котлети з гарбуза.

Джерело матеріала
loader
loader