Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти ананас
Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти ананас

Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти ананас

Спробуйте розгадати хитру, але цікаву і загадкову головоломку - на кухні, де безліч різних предметів, потрібно знайти захований ананас.

Коли хочеться трохи перепочити, можна розгадувати головоломки. Веселі оптичні ілюзії дадуть змогу гарно провести час із сім'єю, у колі друзів і просто потренувати свою кмітливість. Цього разу нам потрібно знайти ананас на кухні.

Головоломка від Jagranjosh насправді дуже легка. Але щоб її розгадати, потрібно проявити надзвичайну уважність. Або ж просто добре роздивитися зображення.

На картинці - звичайна кухня. Можна роздивитися шафу, вазу з фруктами на столі та інші предмети. Наше завдання - знайти, де ж ананас.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете ананас / Jagranjosh

Не вдалося знайти ананас? Ловіть підказку: подивіться ліворуч - ананас захований внизу в шафі. Правильна відповідь обведена жовтим кружечком.

Якщо знайшли ананас, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, ребус, де треба за 5 секунд знайти собаку. Тварину потрібно буде шукати в порожній печері, а відповідь насправді досить проста.

Також можна порозгадувати ребус для тих, хто має чудовий зір. В осінніх джунглях сховався тигр. Відшукати його буде нелегко, особливо коли дається лише 10 секунд.

А ще в нас є ребус для тих, у кого чудовий зір. На зображенні показаний джентльмен, який дивиться на годинник і чекає на таксі. Потрібно знайти три відмінності другої картинки від першої.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader