Трамп заявив, що саме Зеленський «не мав допустити» війни з Росією
Трамп заявив, що саме Зеленський «не мав допустити» війни з Росією

Трамп заявив, що саме Зеленський «не мав допустити» війни з Росією

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що саме Президент Володимир Зеленський не мав допустити початку війни в Україні, яка, на його думку, є програшною.

Про це він заявив у онлайн-інтерв’ю для PBD Podcast, що вийшло в четвер, передає Укрінформ із посиланням на The Washington Post.

«Я вважаю, що Зеленський – один із найкращих торговців, яких я коли-небудь бачив. Щоразу, коли він приходить, ми даємо йому $100 мільярдів доларів», - почав Трамп зі своїх же висловлювань, озвучених раніше на виборчих мітингах.

«Хто ще отримував такі гроші в історії? Такого ніколи не було. Але це не означає, що я не хочу йому допомагати, бо мені дуже шкода цих людей. Однак він ніколи не повинен був дозволити цій війні початися. Ця війна програшна», - заявив колишній президент США.

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп продовжує підтримувати особисті стосунки з Путіним після завершення свого президентського терміну. І хоча в кампанії Трампа заперечували ці повідомлення, сам він цього тижня заявив: «У Росії ніколи до цього не було президента, якого б вони так поважали».

Як повідомлялося, Трамп неодноразово заявляв, що Росія ніколи б не вторглася в Україну, якби він був президентом. До того ж, і раніше колишній президент США припускав, що саме Президент України винен у війні, розв’язаній РФ. Наприклад, під час передвиборчого заходу в Мінт-Гіллі (Північна Кароліна) Трамп сказав: «Ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовляється укладати угоду».

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader