Мецола привітала мирний план Зеленського
Мецола привітала мирний план Зеленського

Мецола привітала мирний план Зеленського

Президент Володимир Зеленський вже прибув до Брюсселя, де представить свій мирний план на засіданні Євроради та в Європарламенті.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявила журналістам президентка Європарламенту Роберта Мецола перед початком засідання Європейської ради у четвер у Брюсселі.

"Що стосується України. Дуже гарна новина, що Президент Зеленський тут. На тлі наближення до вже 1000-го дня війни ми вітаємо його мирний план. Це мир, який передбачає цілісність, справедливість та гідність. І це те, що ми будемо обговорювати як у Раді, так і коли Президент Зеленський прибуде до парламенту через кілька годин", - сказала вона.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський вирушив на засідання Європейської ради у Брюссель, де на саміті Євросоюзупредставить План перемоги.

Він відзначив, що програмою візиту до Брюсселя також заплановані зустрічі у Європарламенті – і з президенткою Робертою Мецолою, і з головами політичних груп у Європарламенті. Крім того, український лідер проведе зустріч з генсеком НАТО Марком Рютте.

Учора Зеленський представив План перемоги під час виступу у Верховній Раді.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader