Потрібен сир, гарбуз та яблука: рецепт ароматного та ніжного печива
Потрібен сир, гарбуз та яблука: рецепт ароматного та ніжного печива

Потрібен сир, гарбуз та яблука: рецепт ароматного та ніжного печива

Сирне тісто вийде пухким, трохи хрустким і водночас ніжним, а начинка – кисло-солодка та ароматна.

Для того щоб приготувати сезонний смак до чаю, варто підготувати продукти.

Інгредієнти для тіста:

  • Сир кисломолочний – 200 г;

  • Олія - ​​100 грамів;

  • Цукор – 100 г;

  • Яйце – 1 штука;

  • Борошно – 300 г;

  • Розпушувач – 10 грамів;

  • Ванільний цукор – за смаком;

  • Сіль – щіпка

Інгредієнти для тіста. Фото: відеоскрин

Начинка:

  • Яблука – 290 грамів;

  • Гарбуз – 300 грамів (очищений);

  • Цукор – 100 г;

  • Олія вершкове – 30 грамів;

  • Кориця – до смаку;

  • Цукрова пудра – 15 г.

Яблука для цього печива слід брати з кислинкою, щоб солодкий смак відтінявся.

Яблука та гарбуз слід помити та очистити від насіння та шкірки. У глибоку миску насипте сир і перемішайте блендером однорідну масу. У сир додайте яйце та перемішайте ложкою. Туди слід додати і рослинне масло. Половину борошна просіяти і всипати в сир разом з розпушувачем, ванільним цукром та сіллю. Потім просійте і сипте борошно, що залишилося.

Тісто. Фото: скрін відео

Тісто слід замісити руками та дати йому відпочити півгодини. Поки тісто стоїть, гарбуз та яблука потрібно порізати маленькими кубиками. На сковороді розтопити вершкове масло і висипати яблука і гарбуз. Туди ж додати корицю та цукор. Тушкувати яблучно-гарбузову суміш потрібно протягом 15 хвилин на невеликому вогні. Начинку слід остудити до кімнатної температури.

Тісто розділіть на 4 частини та кожну розкотіть у коло. Коло слід розрізати на 4 сектори ножем. Всередині кожного сектора викладіть по столовій ложці начинки. Начинку слід закрити тістом із двох сторін. Такі дії потрібно зробити з усім тестом.

Печень перед випіканням. Фото: скрін відео

На застелений пергаментом лист викладіть печиво і поставте розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин.

Раніше ми повідомляли, що груша стане ще смачнішою: рецепт мафінів, які буквально пахнуть як осінь.

Джерело матеріала
loader