Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай
Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай

Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай

Як зазначають фахівці, навіть чай у пакетиках треба вміти робити правильно. Одна помилка – і ви отримаєте зовсім не той результат, розповідає Ukr.Media.

Як заварювати зелений чай у пакетиках

Перше, на що треба звернути увагу – це якість води. Для приготування зеленого чаю краще використовувати фільтровану воду.

Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай - Фото 1

Особливий ритуал / Фото Pixabay

Другий нюанс – температура. Для зеленого та трав'яного чаїв вона повинна бути на рівні 70 – 80 градусів. Кип'яток – лише для чорного чаю.

Його хвалитимуть усі: простий рецепт домашнього виназ винограду.

Джерело матеріала
loader