Лука Гуаданьїно зніме фільм «Американський психопат» — не римейк, а нова екранізація
Лука Гуаданьїно зніме фільм «Американський психопат» — не римейк, а нова екранізація

Лука Гуаданьїно зніме фільм «Американський психопат» — не римейк, а нова екранізація

Режисер Лука Гуаданьїно веде завершальні переговори про фільм «Американський психопат». Це буде не римейк стрічки з Крістіаном Бейлом, а нова екранізація книги.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Лука Гуаданьїно зніме фільм «Американський психопат» — не римейк, а нова екранізація - Фото 1

Лука Гуаданьїно інтерпретуватиме книгу Брета Істона Елліса Американський психопат» за сценарієм Скотта З. Бернса. Попередня екранізація 2000 року режисерки Мері Геррон окрім Крістіана Бейла, представив Віллема Дефо, Джареда Лето, Джоша Лукасса та інших.

Виробництвом фільму «Американський психопат» для Lionsgate займатиметься Frenesy Films, виконавчим продюсером стане Сем Прессман, син Едварда Р. Прессмана, продюсера першої екранізації, зі своєю компанією Pressman Film.

«Ми раді додати ще одного елітного режисера до нашого майбутнього списку. Лука — блискучий митець і ідеальний візіонер для створення абсолютно нової інтерпретації цього потужного класичного IP», — сказав голова Lionsgate Адам Фогельсон.

Останній фільм Гуаданьїно «Чсуперники» з Зендаєю, Майком Фейстом та Джошем О’Коннором у головних ролях мав касовий успіх. ще один його фільм цього року, «Квір»з Деніелом Крейгом та Дрю Старкі, вийде в прокат 27 листопада.

Роман Елліса був новаторським та суперечливим, коли був опублікований у 1991 році. Він змальовував не лише життя культового манхеттенського інвестиційного банкіра, який став серійним убивцею, але й приділяв неймовірну увагу до деталей світу, а також сценам насильства, через що потрапив під цензуру у кількох країнах. Стрічка з Крістіаном Бейлом стала культовою та породила меми.

Джерело: Deadline

Джерело матеріала
loader
loader