Вадим Урсу залишається першою «ракеткою» України
Вадим Урсу залишається першою «ракеткою» України

Вадим Урсу залишається першою «ракеткою» України

Перша ракетка України Вадим Урсу нинішнього тижня опустився на 308-е місце, втративши три позиції в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР).

Другою ракеткою країни залишається Олександр Овчаренко, який зберіг свій 333-й рядок, передає Укрінформ.

Покращили своє становище у світовій класифікації Віталій Сачко - 407-ме місце (+6) і Юрій Джавакян - 462-е  (+12). Для 31-річного Юрія - це новий особистий рейтинговий рекорд.

Ілля Марченко втратив очки за минулорічний титул на «челленджері» в Гамбургу й опустився одразу на 476-ме місце (-111). Марченко вперше із серпня 2019 року перебуває за межами топ-450 світового рейтингу.

У національному парному рейтингу лідерство утримує Денис Молчанов, який цього тижня опустився на 99-те місце (-24) у світовій класифікації, втративши очки за минулорічний титул на турнірі АТР 250 у Стокогольмі.

На друге місце в національному парному рейтингу піднявся Віталій Сачко, який разом з Олексієм Крутих виграв титул на «челенджері» в італійському місті Ольбія. Сачко посідає 225-те місце (+112) у парному рейтингу АТР. Владислав Манафов опустився на 236-ту позицію (-4).

Фото: btu.org.ua.

Теги за темою
Україна Спорт Теніс Рейтинг
Джерело матеріала
loader
loader