Дощі накриють частину України: у яких областях будуть опади
Дощі накриють частину України: у яких областях будуть опади

Дощі накриють частину України: у яких областях будуть опади

Синоптикиня розповіла, якою буде погода в найближчі дні й попередила про те, які області будуть накривати дощі.

Погода в Україні у п’ятницю, 25 жовтня, відзначиться здебільшого сухою і не дуже холодною погодою.

На погодні умови впливатиме антициклон, який зараз панує на території нашої держави. Таким прогнозом поділилася синоптикиня Наталія Діденко.

"Антициклон, скрізь сухо, вночі холодненько, вдень, якщо ви по-людськи одягнені, комфортно", – зазначила вона.

Проте погодні умови у п’ятницю матимуть свої нюанси. За словами синоптикині, завтра близькість атмосферного фронту спричинить невеликі дощі у східних областях нашої держави. На решті території опадів не передбачається.

"Надалі триватиме суха погода з періодичним набіганням або хмар, або туманів, але сонце все одно буде їх розганяти час від часу", – додала Діденко.

Погода в Украине 25 октября
Погода в Україні 25 жовтня/ windy.com

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Наталия Диденко инфографика
Що відомо про Наталію Діденко/ Інфографіка: Главред

Погода в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що температура знову впаде – синоптикиня назвала день, коли прийде нове похолодання. Найближчими днями буде без опадів, але температура повітря скоро почне суттєво падати.

Також повідомлялося, що повертається мороз – стало відомо, у яких областях влупить -3. Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України буде туман.

Нагадаємо, Україну накриє нова магнітна буря – стало відомо, коли її чекати. Країна досі перебуває під впливом дуже сильної та затяжної магнітної бурі.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader