У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук поділилася простим та смачним рецептом драників з м'ясом та перцем.
Маленькі драники досить легко і швидко готуються, ідеально підходить для сімейної вечері або як закуска. У цьому рецепті поєднуються картопля, куряче філе та цибуля, створюючи неповторний смак без зайвої "води та гіркоти". Спробуйте зробити їх і порадуйте себе та близьких!
Інгредієнти:
- 2-3 картоплини;
- 400-450 г курячого філе;
- 1 цибулина;
- 1-2 яйця;
- 1 год. л. рік;
- 1/4 ч. л. чорного меленого перцю;
- 1/2 ч. л. сушеного часнику;
- 2-3 ст. л. муки.
Спосіб приготування:
Натріть картоплю на великій тертці і викладіть у миску. Курячого філе візьміть близько 400-450 г, наріжте його дрібними кубиками та додайте до картоплі. Цибулину теж дрібно наріжте та змішайте з іншими інгредієнтами.
Вбийте яйця - одне велике або два маленькі, додайте сіль, чорний перець, сушений часник і борошно. Ретельно перемішайте суміш.
Розігрійте сковороду з олією та викладайте тісто порціями, формуючи драники. Смажте їх по 8-10 хвилин з кожного боку, якщо вам подобається легка скоринка, можете залишити драники на сковороді ще кілька хвилин.
Останні новини України:
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.
Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.