Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки
Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки

Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки

Пріорітитеним завданням український президент назвав виробництво дронів, які зможуть збивати ворожі "Шахеди".

Президент України Володимир Зеленський на нараді за підсумками нещодавньої зустрічі з представниками громадянського суспільства доручив створити формат технологічної Ставки.

Про це йдеться в повідомленні у його офіційному Telegram-каналі.

Учасниками наради були військові, розвідка, секретар РНБО, урядовці, Офіс президента.

“Ключові питання – про те, що зараз поки обмежує можливості України, і як їх можна вирішити. Плануємо залучити громадянське суспільство до роботи над внутрішнім Планом перемоги”, - зазначив Зеленський.

Зокрема, український президент доручив зробити формат технологічної Ставки. 

“Найбільший пріоритет – це дрони, звісно. У тому числі дрони, які можуть збивати "шахеди" та інші ударні безпілотники”, - пояснив він. 

Окрім того, президент Зеленський доручив ГУР разом із СБУ особливо зайнятись питаннями щодо визволення з російського полону цивільних осіб. Результати на цьому напрямку він назвав недостатніми. 

“Опрацювали також і питання деяких законодавчих змін, які потрібні. А також санкційної політики. Нашої дипломатії. За кілька тижнів заслухаю результати”, - повідомив президент.

Нагадаємо, український дрон-перехоплювач знищив у повітрі над Донецьком пілотований літальний апарат. Йдеться про російський транспортно-бойовий вертоліт Мі-8.

Джерело матеріала
loader
loader