Зеленський гнівно відреагував на масовану атаку РФ по Україні
Зеленський гнівно відреагував на масовану атаку РФ по Україні

Зеленський гнівно відреагував на масовану атаку РФ по Україні

Доповнюється...

Президент України Володимир Зеленський відреагував на масовану російську атаку по кількох областях, внаслідок якої загиблі, поранені та численні руйнування.

Свою заяву глава держави опублікував у Мережі.

"Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розв’язана війна", – наголосив Зеленський.

Він зазначив, що за минулий вечір і ніч російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та інших регіонах України. Так, у Дніпрі було пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. Троє людей загинули, і серед них дитина.

"В Києві цей російський удар забрав життя дівчинки – їй було лише 14 років. Мої співчуття рідним та близьким. Багато поранених від цих ударів. Усім їм надано необхідну допомогу", – заявив президент.

Він акцентував, що вже третій рік триває ця війна, яка має лише одного винуватця – Москву.

"Саме тому потрібен такий тиск на агресора, який здатен змусити його до припинення терору і війни. Надійні мир та безпека здобуваються лише завдяки силі та рішучості", – резюмував Зеленський.

в

Джерело матеріала
loader
loader