В Росії анонсують закінчення "СВО": окупанти не мають чим воювати
В Росії анонсують закінчення "СВО": окупанти не мають чим воювати

В Росії анонсують закінчення "СВО": окупанти не мають чим воювати

Український зрадник, що перейшов на сторону ворога, назвав розпочату агресором Росією війну помилкою.

Коротко:

Росіяни настільки виснажені у боях проти ЗСУ, що навіть затяті прихильники Кремля починають знімати "рожеві окуляри" та говорити про неспроможність РФ виграти.

Війна в Україні незабаром може "заморозитися" через те, що країна-агресор Росія не має ресурсів, щоб її продовжувати. Про це заявив колишній український чиновник, а зараз колаборант та зрадник, який допомагав Росії Ігор Димитрієв.

За його словами, кремлівському диктатору Володимиру Путіну доведеться приглушити свої бажання та амбіції, адже заморозка війни відбуватиметься нібито "сама по собі".

Причиною цього є вичерпання ворогом ресурсів для повноцінного продовження бойових дій на території України. При цьому Кремль, за словами зрадника, не готовий оголосити загальну мобілізацію як і суспільства, так і економіки.

"Ця війна була помилкою, і її виводитимуть з фокусу уваги, а згодом намагатимуться забути", - додав колаборант.

Хто такий Ігор Димитрієв?

Ігор Димитрієв — колишній український проросійський політик-сепаратист, який 2014 р. втік до Росії, потім — російський політик та медіа-діяч, який активно просуває підтримку російської агресії проти України, пише Вікіпедія.

Можливість замороження війни в Україні

Нагадаємо,Главред писав, що президент Володимир Зеленський спростував чутки про нібито пункт замороження війни, який міститься у плані перемоги України.

В Росії анонсують закінчення 'СВО': окупанти не мають чим воювати
План перемоги / Інфографіка: Главред

Раніше експерт Максим Розумний попереджав, що війна може розтягнутися до 2026 року, якщо план А заморозки конфлікту не реалізується цієї осені. У такому випадку все це може перейти в довготривалу історію, яка закінчиться тільки тоді, коли закінчаться ресурси.

Напередодні стало відомо, що на думку політичного експерта, самезаморозка конфлікту є найреалістичнішим сценарієм завершення російсько-української війни.

Читайте також про варіанти закінчення війни:

Джерело матеріала
loader
loader