"Динамо" та "Шахтар" зіграли внічию у першому "класичному" дербі сезону
"Динамо" та "Шахтар" зіграли внічию у першому "класичному" дербі сезону

"Динамо" та "Шахтар" зіграли внічию у першому "класичному" дербі сезону

"Динамо" та "Шахтар" зіграли внічию у першому "класичному" дербі в УПЛ в сезоні 2024/25. Про це повідомило Суспільне Спорт. Матч відбувся у межах 11-го туру у межах чемпіонату України та став домашнім для киян.

Відкрити рахунок у матчі вдалось "гірникам" на 48-й хвилині — на добиванні зіграв Артем Бондаренко. На 87-й хвилині "Динамо" вдалось зрівняти рахунок, удару завдав Олександр Караваєв

На 60-й хвилині "Шахтар" залишився в меншості. Дмитро Криськів на швидкості влетів у гомілку футболіста "Динамо", після чого отримав від арбітра пряму червону картку.

Фінальний свисток зафіксував рахунок 1:1. Таким чином "Динамо" продовжило серію без перемог над "Шахтарем", яка триває з квітня 2021 року.

Водночас "Динамо" втримало першість у таблиці УПЛ після поєдинку 11-го туру. З доробком у 26 очок кияни ділять перше місце з "Олександрією", яка після перемоги над "Інгульцем" йде з тією ж кількістю очок. "Гірники" після 11 турів набрали 20 очок та перебувають на чистому четвертому місці. 

На гру завітав президент УАФ Андрій Шевченко. Матч відбувся на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Згідно з дозволом на проведення матчів з глядачами від міської військової адміністрації, на трибуни стадіону допустили 1800 глядачів. У соцмережах заявляли, що перекупники продавали квитки по 6000 гривень замість 800.

"Динамо" та "Шахтар" зіграли внічию у першому "класичному" дербі сезону - Фото 1
  • 24 жовтня "Динамо" поступилося італійській "Ромі", єдиний гол забив українець Довбик.
    23 жовтня "Шахтар" поступився "Арсеналу" у Лізі чемпіонів.
Теги за темою
футбол Динамо Шахтар УПЛ
Джерело матеріала
loader
loader