Як зробити "розумний" пиріг: два смаки в одному десерті
Як зробити "розумний" пиріг: два смаки в одному десерті

Як зробити "розумний" пиріг: два смаки в одному десерті

У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук показала, як можна зробити смачний "розумний пиріг" із ванільним смаком.

Такий пиріг дуже простий у приготуванні та порадує м'яким смаком, ідеально підходячи для затишного чаювання.

Інгредієнти:

  • Яйця - 4 шт.
  • Цукор — 100-150 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Вершкове масло - 110 г
  • Молоко - 500 мл
  • Борошно - 110 г
  • Дрібка солі

Приготування:

Розділіть яйця на білки та жовтки. У жовтки додайте цукор та ванільний цукор, збийте міксером до утворення пишної білої маси. Потім додайте розтоплене вершкове масло, молоко та борошно, і знову збийте ще раз.

У білки додайте щіпку солі і збивайте спочатку на низькій швидкості, потім збільшіть оберти до утворення стійких піків. Поступово додавайте білки в жовткову масу, акуратно перемішуючи.

Підготуйте форму, змастіть вершковим маслом та застеліть дно пергаментом. Вилийте тісто у форму.

Випікайте в розігрітій духовці до 180 °C 20 хвилин, потім знизьте температуру до 150 °C і випікайте ще 30 хвилин.

Пиріг підніметься, а потім трохи осяде, поділяючись на шари: ніжний крем заварний і повітряний бісквіт зверху.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader