Зеленський назвав втрати Росії у війні проти України
Зеленський назвав втрати Росії у війні проти України

Зеленський назвав втрати Росії у війні проти України

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські військові з початку повномасштабного вторгнення в Україну зазнали величезних втрат.

Як передає "Хвиля", про це він повідомив Times of India.

За словами Зеленського, зараз Росія втратила на фронті 650 тисяч убитими та пораненими. При цьому він наголосив, що РФ сама вбила дуже багато мобілізованих російських солдатів через те, що вони боялися наступати, гинути під кулями або бути пораненими.

"Складно воювати з Росією, де закон один - якщо вони не йдуть уперед на нас, їх розстрілюють свої ж. Росія сама вбила дуже багато мобілізованих російських солдатів через те, що вони боялися наступати, гинути під кулями або бути пораненими. Такий закон у них. Вони не рахують кількість, вже жертв у них близько 650 тисяч убитих та поранених", - сказав лідер України.

Президент також звернув увагу на те, що росіяни не забирають трупи.

"Їхні люди гниють на землі, вони не забирають з поля бою вбитих своїх людей. І це обличчя Путіна та обличчя цієї війни. Так, на Сході вони продавлюють вони нас саме через це, через цю м'ясорубку, через те, що вони закидають нас своїми трупами", - заявив він.

Зеленський також розповів, що коли українські військові прийшли до Курської області та превентивно вдарили по їхній території, то росіяни почали вбивати своїх цивільних, які залишились у будинках на території Курської області.

"І наші люди роздають їм їжу, воду, бо вони цивільні, а не солдати. Наші військові діляться з ними тим, що є у наших військових. І ми бачимо трупи цивільних із Росії, по яким вони б'ють з артилерії. Тобто ось така війна", - додав глава держави.

Нагадаємо, Зеленський ініціював продовження військового стану та мобілізації в Україні.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader