Рецепт гарбузового крем-супу від судді "Мастер Шеф" Мартиновської: з томатною ноткою
Рецепт гарбузового крем-супу від судді "Мастер Шеф" Мартиновської: з томатною ноткою

Рецепт гарбузового крем-супу від судді "Мастер Шеф" Мартиновської: з томатною ноткою

Переможниця та суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська показала, як приготувати смачний і ніжний гарбузовий крем-суп.

"Я тут подумала: осінь у нас не вічна, тому додамо трохи літа в мамусин рецептик гарбузового супу з томатною ноткою. Такі страви в нас завжди були традицією — щось затишне, домашнє, на весь рідний стіл", – розповіла зірка "Мастер Шеф".

Для приготування гарбузового супу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська бере такі інгредієнти:

  • гарбуз мускатний - 1 шт.
  • сіль, мелений перець, ароматні трави, олія - за смаком
  • цибуля - 1 шт.
  • солодкий перець - 2 шт.
  • стебло селери - 1 шт.
  • корінь пастернака - 1 шт.
  • часник - за смаком
  • томатне пюре - 100 г
  • вода - 400 мл

Гарбуз "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська чистить, нарізає невеликими шматками, складає в форму для запікання, солить, перчить, поливає олією та запікає в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-40 хвилин до мʼякості.

Тим часом нарізаємо цибулю, солодкий перець, селеру, пастернак і часник. Обсмажуємо овочі на пательні з додаванням олії, солимо, додаємо ароматні трави. Доливаємо воду та тушкуємо овочі до готовності.

Запечений гарбуз разом із тушкованими овочами й томатним пюре "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська перебиває блендером до однорідності. Доводимо гарбузовий крем-суп до потрібної консистенції водою чи вершками, за необхідності додаємо ще солі та спецій.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader