Часникові гарбузи з сиром брі та грінками: робимо вишукану осінню вечерю
Часникові гарбузи з сиром брі та грінками: робимо вишукану осінню вечерю

Часникові гарбузи з сиром брі та грінками: робимо вишукану осінню вечерю

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як можна зробити оригінальну закуску з гарбузом.

Ці ароматні гарбузи хоккайдо з ніжним сиром брі та хрусткими грінками готуються легко та швидко! Цей рецепт ідеально підходить для мультипечі, де не потрібно витрачати час на розігрів, а все виходить у півтора рази швидше, ніж у духовці.

Інгредієнти:

  • Кілька скибочок хліба
  • Невеликий гарбуз хоккайдо (350-500 г)
  • Сир бри – 125 г
  • 1 ст. л. розтопленої олії
  • 0,5 ч. л. сушеного часнику
  • 0,5 год. л. рік
  • Гілочка розмарину
  • Зелень та гарбузове насіння для прикраси

Приготування:

Хліб наріжте брусочками та підсушіть у мультипечі при 160 градусах близько 5 хвилин до кришталю.

Розріжте гарбуз навпіл, видаліть насіння. Викладіть її зрізом вниз на решітку мультипечі та готуйте 15 хвилин при 160 градусах.

У цей час змішайте олію, подрібнений розмарин, часник та сіль. Сир наріжте кубиками.

Дістаньте гарбуз, змастіть його м'якоть запашною сумішшю, нафаршируйте кубиками сиру. Готуйте ще 15 хвилин за тієї ж температури. При подачі прикрасьте зеленню і посипте гарбузовим насінням.

Опустіть хрустку грінку в розплавлений сир і м'яку м'якоть гарбуза - вийде фантастично смачна страва!

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader