Яблучно-морквяні сирники, які не потрібно смажити: рецепт для смачного та корисного сніданку
Яблучно-морквяні сирники, які не потрібно смажити: рецепт для смачного та корисного сніданку

Яблучно-морквяні сирники, які не потрібно смажити: рецепт для смачного та корисного сніданку

Сирники зазвичай подають на сніданок і в ресторанах, і вдома. При цьому кожен має свій особливий рецепт, який не змінюється роками.

Якщо ви ще не знайшли або не вигадали свій, зверніть увагу на ці яблучно-морквяні сирники.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

Сирники з яблуком і морквою навіть смачніші за звичайні, і користі ви отримаєте вдвічі більше. Секрет цього рецепту також у тому, що їх не потрібно смажити, стоячи біля плити зайвий час, а просто запекти в духовці.

Які інгредієнти знадобляться:

  • 250 гр сиру
  • 4 ст. л. манки
  • 2 яєчні білки
  • 2 яблука
  • 1 морква
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 щіпка кориці

Спосіб приготування незвичайних сирників:

Почистити моркву та яблука, натерти їх на грубій тертці та перемішати. Додати сир і суху манку, перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.

Яєчні білки збити в піну і додати в сирну масу. Додавати піну в 2-3 заходи.

Застелити лист пергаментним папером. Сформувати із сирної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору. Готові сирники полийте сметанкою чи улюбленим варенням, а потім подавайте на стіл. Близькі точно оцінять такий сніданок.

Яблучно-морквяні сирники, фото 1000.menu

Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.

Також стало відомо, що краще, ніж деруни: рецепт пишних картопляних оладок із грибним соусом.

Джерело матеріала
loader