Українська кулінарна блогерка Юлія Сенич показала, як за лічені хвилини приготувати смачний і ніжний бісквітний рулет із яблуками.
Для приготування бісквітного рулету з яблуками нам знадобляться такі інгредієнти:
- яйця - 4 шт.
- цукор - 100 г
- яблука - 3-4 шт.
- борошно - 120 г
- ванільний цукор - за бажанням
- розпушувач - 0,5 ч.л.
- кілька крапель лимонного соку, щоб яблука не потемнішали
- за бажанням можна прикрасити рулет мигдальними пластівцями
Крім того, за бажанням можна додавати корицю та мед.
Щоб приготувати тісто, спершу яйця з цукром і ванільним цукром збиваємо міксером до пишної піни. Слідом додаємо борошно з розпушувачем і ще раз міксером перемішуємо тісто до однорідності.
Яблука чистимо від шкірки, натираємо на крупній тертці та збризкуємо лимонним соком. Якщо яблука не дуже солодкі, можна додати до них трохи цукру. Також за бажанням додаємо трохи кориці.
Натерті яблука викладаємо рівномірним шаром на деко, застелене пергаментом, а зверху заливаємо його тістом. Якщо є мигдальні пластівці, можна ними посипати тісто.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин. На інший лист пергаменту акуратно перевертаємо все яблуками догори.
Якщо не додавали до яблук цукор, можна трохи полити їх медом. Загортаємо рулет, прикрашаємо його цукровою пудрою і можна насолоджуватися.
Останні новини України:
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.
Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.