Простий у виконанні, цей салат стане прикрасою будь-якого столу й додасть вашій трапезі особливого шарму. Як його приготувати розповідає 24 Канал розповідає prakty kulinarni.
Салат з буряка, фети та апельсинів
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 300 грамів відвареного або запеченого буряка;
– 50 грамів руколи;
– 2 апельсини;
– 150 грамів фети;
– 2 волоські горіхи;
– журавлина (за бажанням);
соус:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 чайна ложка меду;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Наріжте буряк скибочками, а очищені апельсини – кубиками. Викладіть на тарілку руколу, додайте буряк і апельсини.
- Зверху покришіть фету, додайте горіхи та сушену журавлину.
- Приготуйте соус, змішавши всі необхідні інгредієнти.
- Полийте салат соусом і подавайте до столу.Ось і все!
Смачного!
У чому секрет: як приготувати ідеальний бульйон.