Оригінальна подача, бездоганний смак: рецепт салату з буряка та фети
Оригінальна подача, бездоганний смак: рецепт салату з буряка та фети

Оригінальна подача, бездоганний смак: рецепт салату з буряка та фети

Простий у виконанні, цей салат стане прикрасою будь-якого столу й додасть вашій трапезі особливого шарму. Як його приготувати розповідає 24 Канал розповідає prakty kulinarni.

Салат з буряка, фети та апельсинів

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 300 грамів відвареного або запеченого буряка;
– 50 грамів руколи;
– 2 апельсини;
– 150 грамів фети;
– 2 волоські горіхи;
– журавлина (за бажанням);
соус:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 чайна ложка меду;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте буряк скибочками, а очищені апельсини – кубиками. Викладіть на тарілку руколу, додайте буряк і апельсини.
  2. Зверху покришіть фету, додайте горіхи та сушену журавлину.
  3. Приготуйте соус, змішавши всі необхідні інгредієнти.
  4. Полийте салат соусом і подавайте до столу.Ось і все!

Смачного!

У чому секрет: як приготувати ідеальний бульйон.

Источник материала
loader
loader